Akcija

 

RF tijela - 120 kn

Njega lica - 70 kn


Pic 4

Njega tijela


PREVENTIVNA METODA PROTIV NAKUPLJANJA STRESA DEFINITIVNO JE DOBRA MASAŽA,KOJA VAS UJEDNO OLAKŠAVA EMOTIVNE I FIZIČKE NAPETOSTI.

Masaža je idealna za sve prilike posebno kada su vam potrebne dodatne količine energije. Masaža kombinacijom odredenih pokreta stimulira krvozilni i linfni sustav te uklanja sve tegobe.


RADIOFREKVENCIJA LICA I TIJELA


Tretman radiofrekventnim (RF) valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože i kožnih nabora, znatno smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, zateže opuštenu kožu lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica, tretiraju akne. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova. RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do boljeg anticelulitnog učinka.


Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.


Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.


Zatezanje opuštene kože - mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.


Strije - Posljedica su prebrza rastezanja kože pod utjecajem raznih čimbenika (trudnoća, pubertet, naglo debljanje, kortikosteroidna terapija...), a najbitnija je genetska predispozicija koja diktira kvalitetu kolagenih vlakana. Oštećenje i kidanje vlakana rezultira dubljim ili plićim paralelnim "kanalićima" na koži ljubičaste do bijele boje. U tretiranju strija bolje rezultate uvijek daju one koje su još uvijek pigmentirane i protkane mnoštvom krvnih žilica. RF-om se regenerira kolagen, smanjuje dubina i širina strija i uglavnom uspijeva zadržati pigment, koža se na tim mjestima zateže i uglađuje, pa su strije manje vidljive.

 

ULTRAZVUK PROTIV CELULITA I ZA MRŠAVLJENJE


ULTRAZVUK se koristi i na tijelu, protiv celulita djeluje na isti način kao i na licu. Svojom toplinom i mikrovibracijama djeluje na lipocite (masne stanice u kojma se čuva masnoća) na način da potiče apsorpciju krema protiv celulita i krema za mršavljenje koje djeluju na lipolizu (razgradnja masti) i na taj način potiču mršavljenje. Aktiviranjem mikrocirkulacije potiče limfnu drenažu i na taj način aktivira izmjenu tvari, a rezultat tretmana je uklanjanje celulita. Uz ultrazvuk tijela preporučuje se body wrapping ili anticelulitna masaža kako bi dodatno potaknuli tijelo na razgradnju masti..

Webmaster